Tuesday, June 30, 2009

Tirsdag 30/06


Ingen vekkerklokke på i dag, så vi våknet rundt klokka ti og satt igang med å pakke oss ut av hotellet.

Første mål for dagen var Lombard Street, med spesielt fokus på delen som er omtalt som the most crooked street in the world. Ganske morsomt å kjøre ned! Trangt, bratt og svingete, akkurat som jeg liker det!

Etter en rundte i bakken satte vi kursen sørover på highway 1 langs kysten. Veien snirklet seg opp og ned og frem og tilbake langs sandstrender, klipper, skoger og småbyer. Utrolig morsomt å kjøre på slike veier! Kanskje ikke like gøy for de stakkars personene som må sitte på.. Grunnet mangel på research hadde vi egentlig ingen peiling på hvor vi burde stoppe og hva vi burde se, så vi kjørte bare til klokka nærmet seg 6, hvor vi tok av fra veien og fant nærmeste og beste plass å bo. Men vi var ganske heldige alikevel, og fikk oss et hotell rett over veien fra stranda.

Etter ankomst tok jeg og Simon vårt første bad i Stillehavet. Det var akkurat som å bade på jæren. Temperaturen var kanskje 17-18 grader. Så det gikk fint å ta en dukkert, men ikke noen temp å likke å chille i vannet i.

Inntok turens beste og dyreste middag på kvelden. En nydelig grilla laks med bakt potet og en fantastisk eplepai til dessert. Vel brukte penger! Med fulle mager satte vi kursen mot en dagligvarebutikk for å kjøpe frokost til i morgen, da blir det tidlig opp for å prøve å få plass på en havfisketur. Men uansett på veien var vi 50 cm fra å kjøre ned et slags hjortedyr. Kjekt å få teste bremsene litt!

Men nå er det natt, sov godt!

No comments:

Post a Comment