Sunday, June 21, 2009

Lørdag 20/06

Planen var å stå tidlig opp for å gå på tur, men reveljemester Simon tok en sjefsavgjørelse og slo av vekkerklokka når den ringte klokka 5. Dette førte til at folk sov, og sov. Jeg maktet ikke dette, så jeg tok turen ut og lekte meg me litt basketball. Til god underholdning til kjøkkenpersonalet som laget frokost til andre folk. Det er vel lenge siden de har sett en så udugelig basketspiller.

Grunnet den skrantende helsa til gruppa, samt generell metting på stein, fant vi ut at det var like greit å vende nesen vestover mot Sin City, Las Vegas, istedenfor å ruge på det latterlig lille og dårlige rommet vi hadde ved Jacob Lake. På veien til Vegas tok vi turen innom en Target, for å klage på gps´en som klarte å prøve å oppdatere seg selv med et kart det ikke var plass til, samtidig som den slettet det gamle. Usikre på hvordan amerikanere driver med reklamasjon gikk vi til kassen. Personen som var der så ikke ut til å ha peiling, så han ga oss bare alle pengene tilbake, bra deal for oss. Kartbok er mye bedre uansett..

I Vegas sjekket vi inn ved Trump International Hotel, et smud nesten helt nytt 5-stjernes hotell rett over gata fra Encore og Wynn, litt nord på The Strip. Følte oss ikke helt hjemme i resepsjonen, med marmor over alt, men klarte faktisk å prute ned prisen på første natta med over $100. Ganske bra deal.

Suiten i seg selv var også megadigg, marmor på badet, boblebad, 3 tver, hvorav et av dem er i speilet på badet, 2 dusjer, 2 doer, og fult kjøkken. En smule bedre enn hva vi har bodd på til nå. Sweeeeeet!

Ettermiddagen ble brukt på litt vandring opp og ned the Strip, og litt inn på et par av kasinoene, før vi så Cirque Dé Soleis "Ka" på MGM Grand. En temmelig unik opplevelse. Utrolig akrobatikk og koordinasjon, samt fantastiske scenedekorasjoner og kostymer. Historien i seg selv var ikke så utrolig spennende, men du satt med hakeslepp mesteparten av tiden uansett. Etter en god halvannen time på showet tok vi turen over gata til New York, New York og tok berg- og dalbanen. Kosta $14 men var lett verdt det! Bra og kompakt bane!

Ellers tar vi det rolig med gambling og alkohol i kveld, i håp om at helsa skal bedre seg litt til i morgen. I dag har jeg kun tatt 1 pille, og har bare 2 piller igjen å ta. Kommer til å savne det :(

Flere bilder av byen vil komme de neste dagene, gitt at jeg ikke spiller bort kameraet mitt = )

1 comment:

  1. vært slapp med oppdateringene i d siste helge...
    Må ta dæ sammen.

    ReplyDelete