Friday, June 26, 2009

Mandag 22/06


Ny dag nye muligheter!

Hovedpunktet på dagen i dag var Hoover dam, rett sør-øst for Vegas. Etter litt kuking med å komme oss på rett motorvei kom vi oss endelig på rett vei.

Ved ankomst Hoover Dam viste gradestokken 105 grader fahrenheit, ca 40 grader. Varmt og godt. Demningen var stor og mektig, men ikke så enormt fantastisk. Har sett vannkraftverk før liksom, men var vel verdt turen. Tok i tillegg en guida tur ned i kraftverket. Tøft, men sett det før. = )

Det mest interessante var vel egentlig den nye broen som var under oppføring rett nedfor dammen.

På vei tilbake til Trump Tower og Vegas tok vi turen innom Lake Mead hvor jeg og Simon tok oss en kjapp dukkert. Deilig temperatur i vannet!

Når kvelden nærmet seg, fant jeg og Simon ut at vi måtte prøve oss på rusen igjen, forhåpentligvis uten hull i leppa. Dafe og Torstein valgte å ta det lungt, så jeg og Simon kverket 8-10 øl hver før vi stakk ut. Første plass ut var Jet på Treasure Island, en plass både sikkerhetsvaken og valet'en på hotellet anbefalte. Etter en evig lang kø kom vi endelig frem til inngangen, hvor de krevde $30 i cover, sweet. Vel inne på plassen kosta ølen $9, for en flaske, nesten som i Norge dette her. Selv om jentene kom gratis inn, føltest det som det var 3/4 gutter, samtidig som det var tjåkfult. Etter å ha blitt tilbudt litt kokain for $50 pr gram, tok vi turen videre, og håpte på grønnere jaktmarker.

På vei nedover The Strip traff vi på et par svenske jenter som vi stakk og tok en pitcher med øl med på en bar på veien. Etter pitcheren tenkte vi oss på Studio 54 på MGM, men da vi kom frem viste det seg at klokka var blitt 4 og alt var stengt. Så vi valgte å kaste inn håndkledet og ta kvelden.

No comments:

Post a Comment