Friday, June 12, 2009

Fredag 12/06

Våkna med knusktørr munn, redusert koordinasjonsevne og antydning til skallebank. Turens første smell var med andre ord fullført.

Klarte å kvelte meg opp til frokost litt før 10, og etter intens pakking var vi klare til utsjekk klokka 11. Første stopp på turen var i dag Old Faithful for å se det verdenskjente utbruddet. Når vi var innom på onsdag kom vi akkurat for sent til et utbrudd, men denne gangen traff vi bedre. Satt å ventet i rundt 10 minutt før det begynte å sprute. Ganske stilig ihvertfall. Været var veldig skiftende i dag, gikk fra sol, til hagl, til sol til pøsregn om enannen. Bra vi gikk på tur i går og brukte dagen i dag til å kjøre

Videre gikk turen sydover og igjennom Grand Teton National Park. Her var det noen syke fjell! Vi stoppet og tok et par bilder før vi kjørte videre sørover. Kjørte på fine veier og milsa fløy forbi. Målet for dagens etappe ble til slutt Montpelier i Idaho. En liten by med 2500 innbyggere. Sjekket inn på et koselig inn og gikk over veien for å spise. Turens første "shabby" måltid. Resturanten var en litt slitt meksikansk sjappe, men ikke så alt for god mat. Men det gikk ned, og det var billig.

Kvelden ble brukt til å hente seg inn, for å unngå å møte veggen etter hvert. Ellers har Torstein blitt syk, og Simon er litt småsyk. Går selv å venter på å bli smitta, men satse på at immunforsvaret mitt er sterkere enn de andres.

Tenkte å avslutte denne fredagsposten med litt statistikk for de første 5 dagene på tur.
Vi har tilbakelagt litt over 1600 miles, dvs rundt 2500 km, som blir 320 miles/500km per dag, ikke feil bare det =)

No comments:

Post a Comment