Sunday, June 28, 2009

Lørdag 27/06

Endelig en morgen hvor vi kunne sove lenge. Ingen vekkerklokker ringte, og vi sto opp i 9-tia. Tok en kjapp tur inn på hotell.com for å fikse nytt hotell, da dt ikke var plass til oss i natt på det hotellet vi sov på nå.

Etter litt vurdering og diskusjon falt valget på Heritage Marina Hotel. Hadde ikke så mange valg, men ble brukbart allikevel. Fikk en stor suite, men kvaliteten på alt var ikke akkurat Trump-standard, men la gå.

Dagen fortsatte med klesvask, hvor fokus fort falt på advarslene på tørketromlene

Senere tok vi turen ned på Fishermans Wharf hvor vi gikk rundt og absorberte stemningen og så på folk og bygninger. Spiste middag på en resturant ved sjøen, nydelig laks, før vi tok turen til Ghiradelli Square for å kose oss med den verdenskjente iskremen. Meget godt det også.

De påfølgende timene ble tilbrakt på hotellet hvor øl og sprit gikk ned på høykant for å gjøre oss klar for å angripe nattelivet i San Francisco. Tok turen ut rundt 2230 og dro til barstrøket. Etter et kjapt besøk på bar #1 tok vi turen videre for å sjekke livet på noen andre plasser. Utenfor traff vi en gjeng fra NYC som vi ble med på en annen bar, før de tok oss med til en hjemme-fest, med et ølfat.

Ufattelig kult opplegg. Var som å være en del av American Pie. Med øltønne, røde plastglass og masse rare folk. Kremopplegg!

No comments:

Post a Comment