Friday, June 26, 2009

Onsdag 24/05

Tidlig opp for avreise til Yosemite. Trist å ta farvel med Trump og suiten, menmen. Sjekket vekta på badevekta på rommet, og den viste overraskende nok et vekttap på hele 5 kg! :O

Før vi kunne kjøre videre gikk turen til Sunrise Hospital for å få sjekket flotten til Torstein. Etter halvannen time inne til behandling og konsultasjon fra 4 forskjellige leger ble han satt på en 1-ukes antibiotikatur, i tilfelle flotten bar på Borelia. Turens 2 klinikkbesøk og turens 2 antibiotikakur! Ikke feil bare det.

Etter dette bar det inn i bilen for 700 km til Yosemite. Halvegs på veien tok vi turen innom Death Valley. Stilig dal, og veldig varmt! Var som å være i en badstu. Termometeret toppet på 118 F, 48 C! Var nede på 60 meter under havet.

I løpet av dagen kjørte vi over 5 fjellpass, med lange rettstrekk imellom. God variasjon på fart og svinger. Det høyeste passet var Tioga Pass på 3030 meter. Nådde Curry Village rundt klokka 21. På vei inn i dalen kjørte vi forbi to bjørnet, tøft!

Overgangen fra 5-stjerner og kingsize seng til teltlandsby var ganske heftig, men det gikk bra alikevel. La oss tidlig da vi skulle gå tur dagen etterpå

No comments:

Post a Comment