Friday, June 26, 2009

Tirsdag 23/06

Dette skulle bli dagen som bekrefter hvor dumt det kan bli når halve reisefølge går på kjempesmellen, mens andre halvparten la seg klokka 10. Dafe var kjempeopplagt, mens jeg og Simon helst hadde lyst å sove i 10 timer til. Torstein var like uinteressert som vanlig, så Dafe gikk rundt å kjedet seg ganske heftig tidlig på dagen.

Etter ymse innhenting dro vi til MGM og kjøpte billetter til David Copperfield. Dette tok lang tid, da vi ble stående i evig kø på the Strip.

Dro og spiste, dusja osv før vi igjen tok den lange turen ned the Strip for å se showet. Ganske imponerende! Skulle likt å hatt noen slike triks opp i ermet! Anbefales!

Etter dette tok vi turen til Stratosphere for å sjekke utsikten og ta attraksjonene på toppen. Utrolig tøft! Utsikten var enorm, og hotellene lyste bra opp langs The Strip. Var også facinerende å se hvor byen endte, og lyshavet plutselig ble sort. Attraksjonene var stilige, men det var overraskende lite skummelt. Den værste var X-Scream hvor du ble tippet over kanten av bygget, 300 meter over bakken, men det var egentlig ganske chill. Angret på at vi ikke kjøpte free-ride pass istedenfor bare en gang på hver av attraksjonene. Men allikevel vel verdt pengene.

Tidlig opp for å kjøre i morgen, så ingen rus denne dagen. Kvelden forløp allikevel ikke uten action. Rundt 0030 var ragnarrok igang. En febrilsk Torstein oppdaget en megastor flott på skulderen. Panikken fløy veggimellom, men etter en kjapp konsultasjon med mor Husebø roet han seg ned, og vi sov alle videre.

No comments:

Post a Comment