Tuesday, June 16, 2009

Tirsdag 16/06


På grunn av kommunikasjonssvikt kvelden i forveien ble ingen vekkerklokker slått på, så vi våkna klokka 9, og gikk dermed glipp av frokosten på hotellet. For å gjøre dagen komplett viste værvarselet regnbyger og fare for torden. Da vi gikk gipp av middag, ble det *trommevirvel* Subway til frokost. Det er godt, men begynner å bli litt lei nå, så får satse på et par dager uten nå fremover. = )

Etter mye huffing og tenking fant vi ut at vi måtte prøve oss på en tur uansett. Valget falt selvsagt på den lengeste dagsturen i Capitol Reef, på 9 miles og 700 høydemeter. Ikke vits å ta en lettere tur. Torstein begynte raskt å falle bak, på grunn av store problemer med tåa, så han valgte å snu og hente seg inn i bilen, mens jeg, Simon og Dafe satte kurs mot toppen. Turen oppover gikk i et forrykende tempo. Svetten silte og hjerte slo i alt for høyt tempo. I løpet av de to timene vi brukte til toppen hadde vi gått igjennom nok et fantastisk landskap. Det begynner nesten å bli for mye av det gode, klarer ikke helt å ta inn alle inntrykkene. Målet for turen idag var Navajo Knob. En enslig steinsøyle som ga oss 360 graders utsikt over parken. Helt fantastisk utsikt. Toppen lå på 2127 meter.Men igjen, kameraet klarer ikke å fange opplevelsen like bra som det er å være der.

Turen ned var nesten like slitsom som turen opp, og det var en meget sliten gjeng som ankom bilen 4 timer etter avreise. Etter litt innhenting vendte vi snuten mot Tropic. En liten by med 3 ganger flere innbyggere enn Torrey, som vi bodde i i natt. Ikke veldig imponerende uansett, mtp at Torrey hadde 171 innbyggere. I hele bygda var det kun 5 ledige hotellrom, så vi var heldige som fikk fikset oss ett. Middag ble fortært på en lokal resturant, og jeg gikk for regnbueørret. Var digg, som vanlig.

No comments:

Post a Comment