Wednesday, July 1, 2009

Onsdag 01/07


Planen for i dag var fisketur, men Dafe og Torstein var lite sugne, så jeg og Simon tok turen alene. Møtte opp på piren klokka 0600, kjøpte billett til båten, fiskekort, og leide fiskestang. Avgang var klokka 0700.

Den første timen av turen var eksepsjonelt kjedelig for vår del, ingen napp i det hele tatt, og generelt lite fisk på resten av båten. Høydepunktene var dagens nye dyr, sel, hval og pelikaner. Hvalene var definitift mest imponerende!

Etter å ha gitt opp det dype vannet ble båten styrt mot litt grunnere vann, og endelig begynte det å bite litt fisk rundtforbi. Uheldigvis var ikke fisken så sugen på våre sluker, så det var litt kjipt å se de andre rundt oss dra opp fisk etter fisk, mens vi bare sto med fingen i ringen...

Men etter en stund smilte lykken litt til oss også og Simon dro iland en fin liten Tree-fish. Etter dette nappet det i rykk og napp, og vi dro opp ganske mye fisk etter hvert. Tilsammen 9 stk av brukbar størrelse og utallige småfisk som vi ga til peilikanene.

Nådde land etter 5 timer på sjøen og tok en is før vi satte bilen i drive og dro sørover mot Simi Valley hvor natten skulle tilbringes hos Simons bestemors søskenbarn. Etter en prøvesmak på LA's sagnomsuste bilkøer kom vi frem til et koselig nabolag i "USA's tryggeste by med over 100 000 innbyggere". Fikk god lasagne til middag, og tok en rolig kveld.

No comments:

Post a Comment