Sunday, July 5, 2009

Lørdag 04/07

Yay, 4 juli, independence day!

What to do? Frokost ble egg og sausage på toast, før vi vendte snuten mot Santa Monica Beach.

Ved ankomst stranden rundt klokka 1130 hadde enda ikke disen letta, så det var det forsatt litt overskya. Da sola ikke var komt frem enda la vi ut på tokt for å finne en brukbar sandvolleyball. Etter mye loking rundt i gatene rundt stranda ga vi opp og trakk tilbake mot havet. På stranda var det slått opp kors for alle de døde soldatene i Afghanistan og Irak. Nydelig patriotisme!

Da vi ikke fikk tak i noen skikkelig ball dro vi ned til banene og fant heldigvis noen lokale helter å spille mot. Vi ga dem en god match, men deres rutine ble for stor, så vi gikk på 3 knepne tap. Fortsatte dagen med litt bading og tanning, før vi gikk tur langs stranda ned til Venice Beach.

Var ikke så veldig høy baywatchfaktor, var vel mest overvektige mødre og fedre. Ikke spesielt imponerende. Vi gikk tilbake langs promenaden, her var det masse, masse folk, og da man må gå her var det vesentlig mindre tykke folk, og generelt høyere standard. Masse jalla turistbutikker, så var ikke akkurat vår stil. Stakk å spiste på California Pizza Kitchen. Ganske digg mat! Mye fine biler som kjørte rundt!

Satte så snuten mot Griffith Observatory for å sjekke ut utsikten over byen og fyrverkeriet. Utsikten var veldig imponerende, men fyrverkeriet ble slukt av alt lyset fra byen, og du så så langt, at det ikke var noe som dominerte himmelen foran deg.

Dro hjem og så litt tv før vi la oss. Chill dag, og enda et steg nærmere skikkelig tan!

No comments:

Post a Comment