Friday, July 3, 2009

Torsdag 02/07

Målet for dagens stønteri var den sagnomsuste fornøyelsesparken Six Flags - Magic Mountain med sine 52 rides, hvorav 16 av verdens beste berg- og dalbaner, som selvsagt var hovedfokus for vårt besøk.

Etter å ha manøvrert oss igjennom den velkjente Los Angeles-trafikken ispedd et kjapt besøk på apoteket hvor Torstein måtte få påfylling på pillene sine, ankom vi parken rett rund klokka 1030. Etter litt kuking med solkrem, skapkjøp og parkering startet vi jakten på de beste og feteste banene.

Første mål for dagen var den helt nye Terminator-banen, men den var stengt "for reasons beyond our control", så vi startet dagen med "Deja Vú". En temmelig ren kompi av den forhenværende "Hang Over" i Liseberg. Kort, effektiv, men dødelig underholdende! Runden fortsatte med Tatsu, verdens lengste, raskeste og lengste "flyge-berogdalbane", hvor du henger med hodet først. Kanskje dagens beste bane. Tok den tilsammen 3 ganger!

Forflyttet oss raskt videre og tok noen mindre kjente baner, før Superman, The Riddeler og Batmann fulgte i rask rekkefølge.

Heldigvis for oss var det relativt korte køer i dag, sto vel 60 minutt på det lengste. Var deilig å gå forbi alle de stengte kø-områdene og se hvor mye folk det egentlig kunne ha vært her! Overraskende nok var det Dafe og ikke Torstein som møtte veggen i dag. Torstein overrasket alle og gjennomførte samtlige baner med stil! Evig hyllest!

Jeg kunne skrevet side opp og side ned om alle banene vi tok, men det tror eg ikke noen vinner på. Det eneste jeg kan si er at det var totalt utrolig fantastik gøy! Og dette er definitivt den beste parken jeg har vært i, og jeg har faktisk vært en god del plasser opp igjennom årene! Magisk, magisk, magisk!

1 comment: